Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за преднирте фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колега dudeslav да попитам а след като ги боядиса имали някаква разлика в осветяването или сие пак същото,да взема си направа и мойте така.поздрави
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Такива си имам и аз-те са като оргиналните ми на моята алфа,Mapтo!А аз търся тези да намеря с оптиката за късите,енджала за габарити.

dudeslav-аз ги видях вече твоите,харесват ми и разгледах снимките как си ги направил.Ама представяшли си нашите алфи с такива рефлектори, габарити,и ксенон на тея лупи колко карасиво ще изглеждат!Още не съм намерил снимки,ама ако намеря веднага ще пбликувам да видиш!

Comment

Първоначално публикувано от bibulse
        Такива си имам и аз-те са като оргиналните ми на моята алфа,Mapтo!А аз търся тези да намеря с оптиката за късите,енджала за габарити.

dudeslav-аз ги видях вече твоите,харесват ми и разгледах снимките как си ги направил.Ама представяшли си нашите алфи с такива рефлектори, габарити,и ксенон на тея лупи колко карасиво ще изглеждат!Още не съм намерил снимки,ама ако намеря веднага ще пбликувам да видиш!
        Един колега от Бач-а си купи същите,от тая обява която ти я пуснах и казва,че всичко си е идеално и покрива същите твои "изисквания"и е адски доволен...Иначе решението си е твое.Надявам се да съм ти бил полезен
        Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar
          колега dudeslav да попитам а след като ги боядиса имали някаква разлика в осветяването или сие пак същото,да взема си направа и мойте така.поздрави
          Никва разлика светят както преди.Ся само изглежда по яко.Трябват малко нерви да хванеш да ги превиш.Прави ако не те мързи
          ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

Working...
          X