колега dudeslav да попитам а след като ги боядиса имали някаква разлика в осветяването или сие пак същото,да взема си направа и мойте така.поздрави
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за преднирте фарове
Collapse
X
-
Такива си имам и аз-те са като оргиналните ми на моята алфа,Mapтo!А аз търся тези да намеря с оптиката за късите,енджала за габарити.
dudeslav-аз ги видях вече твоите,харесват ми и разгледах снимките как си ги направил.Ама представяшли си нашите алфи с такива рефлектори, габарити,и ксенон на тея лупи колко карасиво ще изглеждат!Още не съм намерил снимки,ама ако намеря веднага ще пбликувам да видиш!
Comment
-
Първоначално публикувано от bibulseТакива си имам и аз-те са като оргиналните ми на моята алфа,Mapтo!А аз търся тези да намеря с оптиката за късите,енджала за габарити.
dudeslav-аз ги видях вече твоите,харесват ми и разгледах снимките как си ги направил.Ама представяшли си нашите алфи с такива рефлектори, габарити,и ксенон на тея лупи колко карасиво ще изглеждат!Още не съм намерил снимки,ама ако намеря веднага ще пбликувам да видиш!Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanarколега dudeslav да попитам а след като ги боядиса имали някаква разлика в осветяването или сие пак същото,да взема си направа и мойте така.поздрави
Comment
Comment